Despre

Debutul in fascinanta lume artistica autohtona a avut loc in anul 2011, cand a castigat primul loc in cadrul emisiunii-concurs „Vocea Romaniei”. Notorietatea dobandita in urma faptului ca a devenit Prima Voce a Romaniei a condus, un an mai tarziu, la lansarea primului album din cariera intitulat „Povestea mea”, castigand astfel premiul pentru “Cel mai bun debut”, oferit de catre Premiile Muzicale Romania.

Inca de la inceputul activitatii sale de artist, Stefan Stan a avut alaturi instrumentisti de exceptie, formand astfel o mini-orchestra care il acompaniaza in toate spectacolele sale. In cei 6 ani de cariera, a lansat mai multe piese, atat compozitie proprie cat si colaborari cu diverse case de productie si artisti consacrati din Romania. Pasiunea pentru muzica si viata, l-a făcut sa compuna si sa cante, pentru a le transmite celor din jur emotiile sale, traite intr-o formă sau alta, la o intensitate mai mare sau mai mica.

Fiind dispus sa impartaseasca pasiunea sa pentru muzica in orice imprejurare, Stefan Stan a susținut un numar mare de spectacole  pana in prezent in locatii si circumstante diverse, de la evenimente muzicale si culturale importante, pana la evenimente mondene, nunti si petreceri private, dar si numeroase concerte in aer liber, restaurante si cluburi.